Доступність посилання

ТОП новини

У Луганську біля будинку обласної адміністрації дружина та діти міського голови Красного Луча Сергія Лук’яненка разом з представниками міської громади розпочали голодування


-- no author -- Міського голову Красного Луча Сергія Лук’яненка заарештували у серпні минулого року в Києві за несплату податків. Зараз він перебуває у луганському слідчому ізоляторі.

Вони вимагають звільнити Лук’яненка, який зараз перебуває під вартою в Луганську.

Cьогодні вранці міліція Красного Луча намагалася не допустити виїзду учасників цієї акції до Луганська. На автостанції міліціонери зняли номери з автобуса, який був найнятий представниками громади і відправили його на штрафний майданчик. А в обласному центрі правоохоронці не дозволяли розпочинати пікет і голодування, наполягаючи на дозволі влади. Не зважаючи на тиск, акція протесту відбулась під гаслом: “Ми вимагаємо захисту від прокурорсько-міліцейського насилля і свавілля!”

Міського голову Красного Луча Сергія Лук’яненка заарештували у серпні минулого року в Києві за несплату податків. Зараз він перебуває у луганському слідчому ізоляторі.
XS
SM
MD
LG