Доступність посилання

ТОП новини

У своєму щорічному зверненні до нації Президент Сполучених Штатів Джордж Буш захищав рішення своєї адміністрації щодо вторгнення до Іраку та повалення режиму Саддама Хусейна


-- no author -- В офіційній відповіді Демократичної Партії на промову президента Буша мовиться, що президент призвів до міжнародної ізоляції США та до того, що союзники США відвернулися від Америки.

Виступаючи на спільній сесії американського конгресу вчора ввечері, Буш заявив, що якби американці та їхні союзники не вдалися до дій щодо Саддама, його режим продовжував би спроби здобути зброю масового знищення та порушення прав людини.

«Америка шукала підтримки наших операцій в Афганістані та Іраку і ми одержали цю підтримку. Але є різниця між тим, щоб очолювати коаліцію, яка складається з багатьох країн, і піддаватися під тиском незгоди небагатьох. Америка ніколи не проситиме дозволу для того, щоб захистити нашу країну».

У своїй промові, що збіглась із початком передвиборчої кампанії президента, Буш заявив, що незважаючи на успіхи Америки у боротьбі з тероризмом, не варто американцям вважати, буцім терористичні напади їм більше не загрожують.

В офіційній відповіді Демократичної Партії на промову президента Буша мовиться, що президент призвів до міжнародної ізоляції США та до того, що союзники США відвернулися від Америки.
XS
SM
MD
LG