Доступність посилання

ТОП новини

Генеральний секретар ООН Кофі Аннан та міністр закордонних справ Німеччини Йошка Фішер закликали до проведення вільних та чесних виборів в Ірані


-- no author -- Вони виступали на прес-конференції у німецькому містечку Баден-Баден. Аннан висловив надію на те, що іранські політики незабаром зуміють вирішити суперечку навколо виборів

Вони виступали на прес-конференції у німецькому містечку Баден-Баден. Аннан висловив надію на те, що іранські політики незабаром зуміють вирішити суперечку навколо виборів.

«Ми знаємо, що відбуваються серйозні політичні дискусії, і я сподіваюся, що іранські лідери зможуть подолати свої розбіжності і що вільні та чесні вибори за участю всіх партій стануть можливими».

Раніше віце-президент Ірану Мохаммед Алі Абтахі заявив, що декілька реформаторів у кабінеті міністрів та віце-президентів готові піти у відставку, якщо консервативний наглядовий орган не скасує своєї заборони щодо участі у виборах 3 тисяч кандидатів з боку реформаторів.

Реформатори уже провели 11-денний протест у парламенті та погрожують бойкотувати вибори у разі, якщо заборону не буде знято.

Урядова рада вчора поновила 200 кандидатів на виборах, які мають відбутися в країні 20 лютого.
XS
SM
MD
LG