Доступність посилання

ТОП новини

Британський міністр закордонних справ Джек Стро закликав Організацію Об’єднаних Націй повернутися до Іраку для допомоги в організації виборів


-- no author -- «Внесок ООН до виборчого та конституційного процесу у 2004-2005 роках буде життєво важливим. А тому я вітаю той факт, що у понеділок генеральний секретар ООН Кофі Аннан на прохання Урядової Ради Іраку погодився розглянути надіслання до Іраку технічної команди, яка вивчить можливість проведення виборів у червні наступного року».

«Внесок ООН до виборчого та конституційного процесу у 2004-2005 роках буде життєво важливим. А тому я вітаю той факт, що у понеділок генеральний секретар ООН Кофі Аннан на прохання Урядової Ради Іраку погодився розглянути надіслання до Іраку технічної команди, яка вивчить можливість проведення виборів у червні наступного року».

Із цією заявою Стро виступив у швейцарському містечку Давос, де близько 2 тисяч світових політичних та економічних лідерів зібралися на щорічний Світовий економічний форум. Серед питань, які розглядатимуть на форумі, є ситуація в Іраку та боротьба з міжнародним тероризмом.

Тим часом американський адміністратор в Іраку Пол Бремер скасував свій візит до Швейцарії.

Присутній на форумі новий президент Грузії Михаїл Саакашвілі закликав надати його країні фінансову допомогу та висловився за скоріше усунення з території Грузії російських військових баз.
XS
SM
MD
LG