Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма звернувся до співвітчизників з нагоди Дня Соборності та 85-річчя Акту злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки, який відзначається сьогодні, 22 січня


-- no author -- У зверненні зазначається, що день 22-го січня 1919 року втілює віковічні прагнення українців жити однією сім''єю, на своїй землі, “у своїй суверенній державі, коли розділений кордонами народ возз''єднався у соборній Українській державі".

У зверненні зазначається, що день 22-го січня 1919 року втілює віковічні прагнення українців жити однією сім''єю, на своїй землі, “у своїй суверенній державі, коли розділений кордонами народ возз''єднався у соборній Українській державі".

"Ми зобов''язані покласти край безвідповідальним спробам поширювати розкольницькі настрої у суспільстві, припинити роздмухування до загальнонаціонального рівня міжпартійних, міжфракційних чвар та міжособистісної неприязні політиків.

Нова епоха посилає нові виклики. І щоб гідно відповісти на них, нам і нині, у XXI столітті, потрібна сильна і неподільна Українська держава, зазначається у зверненні.
XS
SM
MD
LG