Доступність посилання

ТОП новини

26-27 січня делегація Верховної Ради України на чолі з Володимиром Литвином перебуватиме з дводенним офіційним візитом у Болгарії


-- no author -- На сьогодні заплановані зустрічі В.Литвина з Головою Народних зборів Республіки Болгарія Огняном Герджиковим і Президентом Болгарії Георгієм Пирвановим.

На сьогодні заплановані зустрічі В.Литвина з Головою Народних зборів Республіки Болгарія Огняном Герджиковим і Президентом Болгарії Георгієм Пирвановим.

Очікується, що сьогодні також відбудеться зустріч членів офіційної делегації з керівниками групи Народних зборів Болгарії у міжпарламентських зв''язках з Верховною Радою України та Комісії Народних зборів Болгарії з питань зовнішньої політики, оборони та безпеки. В.Литвин сьогодні зустрінеться з представниками української діаспори, керівництвом Національної академії наук Болгарії та відкриє виставку архівних матеріалів та фотодокументів "Голодомор в Україні 1932-33-го років".

Завтра, за очікуваннями, відбудеться зустріч В.Литвина з керівництвом Ради міністрів Республіки Болгарія і завтра ж делегація повернеться до Києва.
XS
SM
MD
LG