Доступність посилання

ТОП новини

У Луганській області колишнього міського голову Красного Луча Сергія Лук’яненка, який перебував під вартою у луганському СІЗО, минулої суботи терміново перевели до слідчого ізолятора у місті Антрациті


-- no author -- Антрацитівський суд, який у серпні минулого року постановив арештувати Сергія Лук’яненка за звинуваченнями у несплаті податків, цього разу вирішив утримувати його під вартою у кардіологічному відділенні Антрацитівської лікарні.

Після медичного огляду Сергія Лук’яненка госпіталізували. За повідомленням лікарів, зараз він утримується в палаті, прикутий наручниками до ліжка в оточенні 3-х охоронців.

Антрацитівський суд, який у серпні минулого року постановив арештувати Сергія Лук’яненка за звинуваченнями у несплаті податків, цього разу вирішив утримувати його під вартою у кардіологічному відділенні Антрацитівської лікарні.

Адвокат Лук’яненка Марина Валуєва повідомила: “У суботу йому (Сергію Лук’яненку) стало погано, його обстежили у лікарні, за постановою суду направили на лікування до центральної лікарні Антрацита”.
XS
SM
MD
LG