Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Москві Президент Росії Володимир Путін зустрівся з держсекретарем США Коліном Павеллом


-- no author -- Після переговорів Володимир Путін сказав: "Триває дискусія з врегулювання ситуації в Іраку. Як і ви, вважаємо, що ООН має повернутися в Ірак. Ви знаєте, що у Москві пройшли переговори з представниками тимчасової урядової ради Іраку. Сам факт цієї зустрічі ми розцінюємо як моральну і політичну підтримку тимчасової урядової ради.”

Після переговорів Володимир Путін сказав: "Триває дискусія з врегулювання ситуації в Іраку. Як і ви, вважаємо, що ООН має повернутися в Ірак. Ви знаєте, що у Москві пройшли переговори з представниками тимчасової урядової ради Іраку. Сам факт цієї зустрічі ми розцінюємо як моральну і політичну підтримку тимчасової урядової ради.”

За словами Володимира Путіна, російсько-американські відносини наразі достатньо міцні, щоб через діалог подолати будь-які розбіжності. Російський президент також заявив про можливість співпраці Росії з Сполученими Штатами у дослідженні Марсу.

Колін Павелл сказав, що президент США Джордж Буш задоволений розвитком двосторонніх відносин.

Сьогодні держескретар Сполучених Штатів провів переговори з міністром закордонних справ Росії Ігорем Івановим, а також планує зустрітися з міністром оборони Росії Сергієм Івановим.

Колін Павелл вважає за необхідне обговорити питання військової присутності Росії в Грузії та Молдові, а також тему нерозповсюдження зброї масового знищення.
XS
SM
MD
LG