Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні віце-прем`єр-міністр України Андрій Клюєв відбув до Вашингтона для участі у четвертому засіданні українсько-американської робочої групи з питань діяльності Євразійського нафтотранспортного коридору


-- no author -- Про це повідомила журналістам прес-секретар віце-прем`єра Ганна Тимченко. За її словами, засідання відбудеться завтра, на ньому обговорюватимуться питання, пов`язані з нафтопроводом "Одеса-Броди" та напрямком його використання.

Про це повідомила журналістам прес-секретар віце-прем`єра Ганна Тимченко. За її словами, засідання відбудеться завтра, на ньому обговорюватимуться питання, пов`язані з нафтопроводом "Одеса-Броди" та напрямком його використання.

До складу української делегації входить і спеціальний уповноважений з питань Євразійського нафтотранспортного коридору Олександр Тодійчук.

Прес-секретар також повідомила, що вчора віце-прем`єр України з питань паливно-енергетичного комплексу повернувся з Баку, де провів декілька робочих зустрічей, на яких обговорювалися питання щодо постачання каспійської нафти.
XS
SM
MD
LG