Доступність посилання

ТОП новини

Парламентська асамблея Ради Європи може поставити питання про припинення членства України у Раді Європи, якщо політична реформа у державі здійснюватиметься усупереч законодавству


-- no author -- Про це йдеться у проекті резолюції ПАРЄ стосовно політичної кризи в Україні. Документ розглядатиметься завтра у Страсбурзі на сесії Асамблеї. Європейські парламентарії висловлюють жаль з приводу того, що українська влада розглядає діяльність Ради Європи, а саме моніторинг і заяви доповідачів ПАРЄ, як втручання у внутрішні справи держави. Асамблея вважає такі звинувачення України безпідставними.

Про це йдеться у проекті резолюції ПАРЄ стосовно політичної кризи в Україні. Документ розглядатиметься завтра у Страсбурзі на сесії Асамблеї. Європейські парламентарії висловлюють жаль з приводу того, що українська влада розглядає діяльність Ради Європи, а саме моніторинг і заяви доповідачів ПАРЄ, як втручання у внутрішні справи держави. Асамблея вважає такі звинувачення України безпідставними.

У Страсбурзі перебуває делегація українських посадовців, які обговорюють з чиновниками ПАРЄ проект цієї резолюції. Київ вважає необгрунтованим і передчасним винесення на сесію Асамблеї питання про конституційну кризу в Україні.
XS
SM
MD
LG