Доступність посилання

ТОП новини

У Франції перебуває чільна українська делегація, яка зустрічається з посадовцями Парламентської асамблеї Ради Європи з приводу завтрашнього обговорення на сесії ПАРЄ українського питання


-- no author -- Серед членів делегації міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, перший заступник міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олександр Чалий, представник Президента у Верховній Раді Олександр Задорожний, а очолює делегацію перший заступник глави парламенту Адам Мартинюк.

Серед членів делегації міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, перший заступник міністра закордонних справ з питань євроінтеграції Олександр Чалий, представник Президента у Верховній Раді Олександр Задорожний, а очолює делегацію перший заступник глави парламенту Адам Мартинюк.

Сьогодні на переговорах у Страсбурзі українська сторона пояснює свою позицію щодо проекту резолюції, яку мають ухвалити європейські парламентарії після обговорення конституційної кризи в Україні. Як повідомив журналістам Адам Мартинюк, українська делегація вже побачила у деяких положеннях резолюції політичні і технічні невідповідності. Водночас Адам Мартинюк не уточнив українських поправок до резолюції.

У цьому документі Асамблея висловлює думку, що конституційна реформа в Україні неприйнятна напередодні президентських виборів і рекомендує відкласти її до листопада 2004 року.
XS
SM
MD
LG