Доступність посилання

ТОП новини

Співачка Руслана представлятиме Україну на цьогорічному конкурсі Євробачення, який відбудеться у турецькому місті Стамбулї у середині травня


-- no author -- Руслана не повідомила мас-медіа, яку саме пісню вона співатиме, але сказала в інтерв’ю радіо «Свобода», що пісня майже готова і вона буде у стилі її "Диких танців".

Про це учора офіційно заявила Національна телекомпанія України, яка уповноважена відряджати співаків на європейський пісенний конкурс.

Руслана не повідомила мас-медіа, яку саме пісню вона співатиме, але сказала в інтерв’ю радіо «Свобода», що пісня майже готова і вона буде у стилі її "Диких танців".

Сьогодні в інтерв"ю Українській службі радіо »Свобода» Руслана розповіла про свою реакцію на рішення Національної телерадіокомпанії України відіслати саме її на конкурс:

" Я вчора мамі телефонувала. Мама плакала, тішилася, бо мама дуже багато мріяла про те, щоб так сталося. Вона так само дізналась про це з газет, телебачення (я не хотіла їй говорити, щоб вона не хвилювалася, бо не було остаточно це ще підтверджено). Я сказала: "Мамо, я привезу цю перемогу хоча б для того, щоб твої мрії збулися!"

Розширене інтерв"ю з Русланою про майбутній конкурс Євробачення можна почути наступного понеділка у програмі "Україна і світ", а також прочитати його в інтернеті на нашій вебсторінці.
XS
SM
MD
LG