Доступність посилання

ТОП новини

У Вашингтоні відбулися консультації українсько-американської робочої групи з питань Євразійського нафтотранспортного коридору


-- no author -- За повідомленням посольства України у США, сторони обговорили реалізацію проекту українського маршруту транспортування каспійської нафти до Європи.

За повідомленням посольства України у США, сторони обговорили реалізацію проекту українського маршруту транспортування каспійської нафти до Європи. Американські представники наголосили, що США підтримують європейський напрямок використання нафтогону “Одеса-Броди” і одеського нафтотерміналу “Південний”. Співголова засідання, віце-прем’єр України Андрій Клюєв засвідчив наміри України використовувати нафтопровід “Одеса-Броди” для транспортування каспійської нафти до Європи. Він також повідомив про домовленість із польськими партнерами стосовно добудови нафтопроводу до польського міста Плоцька. Учасники засідання розглянули також реалізацію проектів транспортування нафти у причорноморських країнах та залучення до цих заходів американських компаній.
XS
SM
MD
LG