Доступність посилання

ТОП новини

Більшість Верховної Ради України готова до переговорів з опозицією, щоб знайти компромісне рішення стосовно проведення політичної реформи


-- no author -- Парламентська більшість готова обговорити питання про збереження прямих виборів Президента. Разом з тим Степан Гавриш заявив, що “більшість не має наміру погоджуватись переголосовувати проект політичної реформи”, ухвалений 24 грудня 2003 року.

Про це заявив координатор більшості Степан Гавриш.

При цьому він зазначив, що парламентська більшість має намір запропонувати опозиції укласти політичну угоду. На думку координатора більшості, у переговорах обов’язково має взяти участь Президент Леонід Кучма.

Парламентська більшість готова обговорити питання про збереження прямих виборів Президента. Разом з тим Степан Гавриш заявив, що “більшість не має наміру погоджуватись переголосовувати проект політичної реформи”, ухвалений 24 грудня 2003 року.

Учора європарламентарії ухвалили резолюцію, якою визнали наявність політичної кризи в Україні. Парламентська асамблея Ради Європи заявила про стурбованість процедурою проведення політреформи і попередила, що може призупинити повноваження України в Раді Європи, якщо зміни до Конституції будуть внесені усупереч українському законодавству.
XS
SM
MD
LG