Доступність посилання

ТОП новини

Голова парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони України Георгій Крючков наголошує, що діяльність уряду не має "соціальної спрямованості"


-- no author -- Зокрема, як зазначив Г. Крючков в інтерв''ю УНІАН, останніми роками в економіці України спостерігається позитивна динаміка. Однак, незважаючи на те, що внутрішній валовий продукт зріс у 3-4 рази, заробітна плата, пенсії, стипендії залишилися на тому ж місці. Крім того, нерідко звучать заяви чиновників про скасування пільг та соціальних гарантій певним верствам населення.

Зокрема, як зазначив Г. Крючков в інтерв''ю УНІАН, останніми роками в економіці України спостерігається позитивна динаміка. Однак, незважаючи на те, що внутрішній валовий продукт зріс у 3-4 рази, заробітна плата, пенсії, стипендії залишилися на тому ж місці. Крім того, нерідко звучать заяви чиновників про скасування пільг та соціальних гарантій певним верствам населення.

На думку Георгія Крючкова, це свідчить про те, що діяльність уряду не має "соціальної спрямованості". За словами депутата, в Україні повинен якнайскоріше зрости рівень життя. Говорячи про злиденне життя в Україні, народний депутат також зазначив, що декларації про європейський вибір України за таких умов виглядають наївними.
XS
SM
MD
LG