Доступність посилання

ТОП новини

Президент США Джордж Буш повідомив про намір створити незалежну комісію з розслідування дій американських спецслужб, які рік тому надали інформацію про наявність в Іраку зброї масового знищення


-- no author -- Сьогодні у Вашингтоні Джордж Буш заявив: “Я хочу знати всі факти. Ми знаємо, що Саддам Хусейн мав намір і можливості завдати шкоди. Ми знаємо, що він ніс небезпеку, небезпеку не тільки для людей у світі, але й і для громадян власної країни”.

Сьогодні у Вашингтоні Джордж Буш заявив: “Я хочу знати всі факти. Ми знаємо, що Саддам Хусейн мав намір і можливості завдати шкоди. Ми знаємо, що він ніс небезпеку, небезпеку не тільки для людей у світі, але й і для громадян власної країни”. Американський президент додав, що перед створенням комісії має намір проконсультуватися з Девідом Кеєм - колишнім керівником американських військових інспекторів в Іраку.

Раніше саме Кей закликав до такого розслідування.

США і Великобританія обґрунтували необхідність воєнної операції проти режиму Саддама Хусейна, посилаючись на розвідувальні дані про наявність у нього зброї масового знищення.
XS
SM
MD
LG