Доступність посилання

ТОП новини

Президія Верховної Ради Криму звернулася до Ради представників кримськотатарського народу при Президентові України з вимогою вжити заходів, щоб не допустити міжнаціональних конфліктів у Криму, зокрема, у Судацькому регіоні


-- no author -- У зверненні мовиться, що президія Верховної Ради Криму стурбована тим, що “останнім часом у Судацькому регіоні намітилася стійка тенденція до виникнення і загострення міжетнічних суперечностей”, а також спробами окремих лідерів регіонального меджлісу використати етнічний фактор у власних інтересах.

У зверненні мовиться, що президія Верховної Ради Криму стурбована тим, що “останнім часом у Судацькому регіоні намітилася стійка тенденція до виникнення і загострення міжетнічних суперечностей”, а також спробами окремих лідерів регіонального меджлісу використати етнічний фактор у власних інтересах. Президія парламенту автономії запропонувала Раді представників кримськотатарського народу вжити заходів з метою розв’язання проблем інтеграції кримських татар в українське суспільство. Засідання президії було скликане у зв’язку з масовими заворушеннями кримськотатарського населення 1 лютого в Судаку.
XS
SM
MD
LG