Доступність посилання

ТОП новини

Прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер закликав провести незалежне розслідування діяльності спецслужб, які рік тому повідомили про наявність в Іраку зброї масового знищення


-- no author -- Виступаючи сьогодні на засіданні парламентської комісії із зв’язків з громадськістю, Блер заявив: “На мій погляд, говорити про обгрунтованість політичного рішення щодо участі у воєнній операції в Іраку немає сенсу. Це прерогатива парламенту і громадськості. Важливо взяти з цього урок, як уряду, так і спецслужбам ”.

Виступаючи сьогодні на засіданні парламентської комісії із зв’язків з громадськістю, Блер заявив: “На мій погляд, говорити про обгрунтованість політичного рішення щодо участі у воєнній операції в Іраку немає сенсу. Це прерогатива парламенту і громадськості. Важливо взяти з цього урок, як уряду, так і спецслужбам ”.

Учора про початок подібного розслідування заявив президент США Джордж Буш. Колишній глава американських військових інспекторів в Іраку Девід Кей висловив думку, що іракський режим напередодні війни не володів значними запасами зброї масового знищення.
XS
SM
MD
LG