Доступність посилання

ТОП новини

Руслана, їдучи на “Євробачення”, налаштувала свою "дику енергію" на перемогу.


Людмила Ваннек Руслана, їдучи на “Євробачення”, налаштувала свою "дику енергію" на перемогу.

Прага, 2 лютого 2004-го року.

Мар’яна Драч

Співачка Руслана, авторка "Диких танців", востаннє була в ефірі української “Свободи” на Новий рік у програмі "Зоряна ніч." Тоді вона розповідала про свої бажання і мрії й про те, що ці бажання повинні бути найбожевільнішими і найсміливішими!

Руслана

Ми просто закриємо очі і будемо мріяти про 2004-й рік. В більшості це стосується творчих планів.

Я дуже хотіла б собі побажати сили, оскільки я повинна в наступному році зробити дуже багато.

Не те, що я хвилююся, але я розумію, що для цього потрібно буде дуже багато сили.

Мар’яна Драч

Такі бажання Руслана висловлювала ще на Новий рік, а зараз, 1 місяць пізніше, вони почали збуватися. Кілька днів тому стало відомо, що саме Руслана представлятиме Україну на 49-му міжнародному конкурсі “Євробачення”, що відбудеться в середині травня в Стамбулі.

Одразу ж наступного дня після цієї новини моя колега зв’язалася з Русланою по мобільному телефону, бо ж співачку зараз дуже важко застати на одному місці. І ось що Людмила Ваннек дізналася від новоспеченої представниці України на конкурсі “Євробачення”:

Людмила Ваннек

Енергію своїх диких танців Руслана налаштувала тільки на перемогу!

Руслана

Я вчора мамі телефонувала. Мама плакала, тішилася, бо мама дуже багато мріяла про те, щоб так сталося. Я сказала: "Мамо, я привезу цю перемогу хоча б для того, щоб твої мрії збулися!"

Людмила Ваннек

Руслана повідомила й про своїх можливих конкурентів перед відбором українського представника на конкурс “Євробачення”.

Руслана

Я знаю, що велися розмови і з групою “ВІА Гра”, Ані Лорак, іншими виконавцями в Україні.

Людмила Ваннек

Виявляється українське тріо “ВІА Гра”, а також й інший український виконавець Вєрка Сердючка наразі очолюють російський список кандидатів на конкурс “Євробачення”. Як же ставиться Руслана до можливої участі Вєрки Сердючки у конкурсі?

Руслана

Наразі ще немає остаточного підтвердження, здається, цього, але Андрій мій дуже хороший приятель. В нас прекрасні з ним стосунки. Я просто по-людськи його люблю. В нас дуже теплі стосунки. Андрій один з небагатьох, хто вийшов і привселюдно сказав, що купив альбом “Дикі танці”, тому що він йому подобається. Так що я відношуся до нього як до друга.

Не знаю, що він буде представляти там в творчому плані, але якщо я його там побачу, то мені здається, що це для мене навіть буде підтримка.

Людмила Ваннек

Але Ви його не бачите як конкурента?

Руслана

Не бачу як конкурента, тому що я вважаю, що ми все-таки в дуже різних манерах працюємо. В нього все більше на гуморі побудовано. Я не думаю, що ми взагалі якось перетинаємося. Нас будуть оцінювати по-різному. І різним абсолютно людям сподобається той чи інший проект. Якби він був би ще й дівчинкою, тоді, я думаю, що я переживала б.

Людмила Ваннек

А тепер повернімося до Вашої участі у конкурсі “Євробачення”. Що Ви співатимете, якщо це не таємниця, звичайно?

Руслана

Чому таємниця? Просто зараз триває робота на студії. Пісня ще не завершена. Просто не хочеться говорити з певних причин і описувати, що це буде за пісня. Вона незабаром з’явиться.

В нас немає можливості дуже довго готуватися до “Євробачення”. Зараз ми повинні надати пісню, кліп і вже вирушати з поїздками по Європі.

Людмила Ваннек

Руслана хоче встигнути до травня виступити з концертами у більшості країн, які братимуть участь у голосуванні - це, звичайно, дуже короткі терміни.

А повертаючись до пісні, все ж цікаво дізнатися, чи це буде зовсім нова пісня, чи ж обробка української народної пісні?

Руслана

Ні, це буде нова пісня моя власна, але вона так чи інакше буде базуватися на карпатському колориті.

Людмила Ваннек

Про Вас завжди говорять не лише як про співачку, про виконавицю цих “Диких танців”, а й про людину, яка на сцені дуже ефектно все це виконує, і про Ваші костюми. І тут я хочу запитати: який дизайнер робить для Вас костюм на “Євробачення”?

Руслана

Ми дуже хотіли б, щоб все було б ексклюзивним. Цим буде займатися наш режисер Ірина Мазур і дуже відомий український модельєр-дизайнер Руслана Богуцька, яка зробила кілька колекцій в стилі Карпат, зокрема Гуцульщини.

Кутаси, відомий гуцульський пояс своєю інкрустацією, своїми візерунками унікальними, вишивка – все це буде представлено в нашому стилі одягу.

Людмила Ваннек

Ось такими таємницями поділилася зі мною Руслана наступного дня після того, як її офіційно оголосили представницею України на конкурсі “Євробачення”.

Руслана пообіцяла частіше зв’язуватися з нами по телефону, і що цей зв’язок наступного разу буде кращим.

А я побажала Руслані від нас успіху і виповнення всіх найбожевільніших надій і мрій!

Під ритми диких танців б’ю три рази об дерево.

Звучить пісня “Дикі танці”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG