Доступність посилання

ТОП новини

Кількаденні дощі, які випали на півночі й північному сході Чеської Республіки та різке потепління призвели до швидкого підвищення рівня води в багатьох річках. Під водою опинилась низка чеських і моравських сіл і містечок


-- no author -- Чехія ще не забула повені 2002 року, а тут прийшла нова велика вода. Крига завтовшки до півметра на кількох чеських і моравських ріках як наслідок небувало морозної зими внаслідок потепління почала швидко танути. До цього додались кількаденні дощі, й вода почала різко підніматись.

Чехія ще не забула повені 2002 року, а тут прийшла нова велика вода. Крига завтовшки до півметра на кількох чеських і моравських ріках як наслідок небувало морозної зими внаслідок потепління почала швидко танути. До цього додались кількаденні дощі, й вода почала різко підніматись. Третій, найвищий ступінь небезпеки вже оголосили в кількох містах і селах, під водою, зокрема, опинились житлові будинки в містах Ïндржіхув Градец, Унчін і Дачіце. У Празі на Влтаві рівень води піднявся також, однак повінь не загрожує місту.
XS
SM
MD
LG