Доступність посилання

ТОП новини

У Львові кілька десятків представників Cоціалістичної партії України та блоку Юлії Тимошенко пікетували Львівський апеляційний суд під гаслом “Захистимо свободу слова в Україні”


-- no author -- Учасники акції протесту виступили з вимогою до Верховного суду України скасувати рішення Шевченківського місцевого суду щодо закриття газети “Сільські вісті”, яку звинуватили у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі. Понад 10 тисяч львів’ян поставили свої підписи під зверненнням до керівників держави на підтримку видання “Сільські вісті”.

Учасники акції протесту виступили з вимогою до Верховного суду України скасувати рішення Шевченківського місцевого суду щодо закриття газети “Сільські вісті”, яку звинуватили у розпалюванні міжнаціональної ворожнечі.

Керівник обласного осередку СПУ Євген Тиліпов заявив: “Це не тільки розправа з газетою, це обличчя влади і антинародного режиму Кучми”.

Понад 10 тисяч львів’ян поставили свої підписи під зверненнням до керівників держави на підтримку видання “Сільські вісті”.
XS
SM
MD
LG