Доступність посилання

ТОП новини

За останніми офіційними даними, 39 людей загинули в результаті вибуху у московському метро, - повідомив заступник міністра внутрішніх справ Росії Олександр Чекалін. 113 потерпілих перебувають у лікарнях, 20 з них- у важкому стані. Вибух стався сьогодні вранці близько 9-ї години у вагоні потягу між станціями Павелецькою і Автозаводською. З-під землі евакуювали понад 700 людей


-- no author -- За попередніми даними, потужність вибухового пристрою становила до 5 кілограмів у тротиловому еквіваленті. За основною версією, це був теракт, який здійснив терорист-смертник.

За попередніми даними, потужність вибухового пристрою становила до 5 кілограмів у тротиловому еквіваленті. За основною версією, це був теракт, який здійснив терорист-смертник.

Говорячи про можливих виконавців теракту у Москві, Президент Росії Володимир Путін сказав: “Той факт, що після подібного злочину нас закликають до переговорів з Масхадовим, свідчить про те, що опосередковано, ті хто закликають нас до цих переговорів, підтверджують зв’язок Масхадова з бандитами і терористами. Власне, нам ніякого додаткового підтвердження і не потрібно. Ми знаємо, що Масхадов і його бандити пов’язані з цим терором”.

Володимир Путін заявив, що Росія не буде вести переговори з терористами.
XS
SM
MD
LG