Доступність посилання

ТОП новини

Перший заступник голови Верховної Ради Криму Василь Кисельов закликав заборонити в Судаку місцеву козачу громаду, як джерело напруги в регіоні. Про це повідомила прес-служба кримського парламенту


-- no author -- Василь Кисельов вважає, що Міністерство юстиції України, Рада міністрів АРК та органи МВС мусять поставити питання про позбавлення реєстрації низки козачих формувань у Криму. За його словами, якщо їх не ліквідувати, як цього вимагають кримські татари, то за кілька тижнів кримська влада матиме справу з аскерами – членами кримськотатарських загонів самооборони.

Василь Кисельов вважає, що Міністерство юстиції України, Рада міністрів АРК та органи МВС мусять поставити питання про позбавлення реєстрації низки козачих формувань у Криму. За його словами, якщо їх не ліквідувати, як цього вимагають кримські татари, то за кілька тижнів кримська влада матиме справу з аскерами – членами кримськотатарських загонів самооборони.

У резолюції мітингу кримських татар у Судаку 4-го лютого учасники акції вимагали заборонити в Криму проросійське козацтво, яке, на їхню думку, провокує в регіоні міжетнічне протистояння.
XS
SM
MD
LG