Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Брюсселі лідер "Нашої України" Віктор Ющенко зустрівся з Верховним комісаром Євросоюзу з питань зовнішньої політики та безпеки Хав''єром Соланою


-- no author -- Упродовж годинної розмови вони обговорили політичну ситуацію в Україні та її європейські перспективи, повідомила прес-служба "Нашої України".

Упродовж годинної розмови вони обговорили політичну ситуацію в Україні та її європейські перспективи, повідомила прес-служба "Нашої України".

У коментарі українським журналістам Х.Солана наголосив, що Євросоюз уважно стежитиме за виборами 2004 року в Україні. "Виборчий процес буде визначальним для сприйняття України у світі. Вибори мають бути прозорими і відповідати демократичним стандартам ЄС".

Х.Солана пообіцяв, що Євросоюз робитиме все для утвердження в Україні демократії, оскільки в іншому випадку важко буде підтримувати конструктивні і дружні відносини між Україною та ЄС. При цьому Верховний комісар зауважив: "Не треба змінювати правила гри напередодні виборів. За короткий термін, що лишився до виборів, не можливо гарантувати внесення прозорих змін до Конституції". За його словами, у ЄС сподіваються, що вибори в Україні будуть чесними і демократичними.
XS
SM
MD
LG