Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії Володимир Путін, який зустрічався сьогодні у Москві з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим, сказав: “Не сумніваюся, що коли ми будемо, як і планували, об’єднувати зусилля і в двосторонньому плані, і на Кавказі в цілому, і в міжнародному плані, то ми ,безперечно, досягнемо успіху у цій боротьбі. І не сумніваюся, що наші правоохоронні органи зможуть організувати ефективну роботу із боротьби з тероризмом”.


-- no author -- Ахмед Закаєв - постійний представник президента Чечні Аслана Масхадова- в інтерв’ю радіо “Свобода” телефоном з Лондона так прокоментував сьогоднішні події у московському метро: “Ми впевнені, що російські спецслужби досить швидко виявлять за вибухом у метро так званий чеченський слід. Також ми впевнені, що рано чи пізно, як і в попередніх терактах, у цьому жахливому злочині буде виявлене пряме чи побічне втручання російських спецслужб”.

Ахмед Закаєв - постійний представник президента Чечні Аслана Масхадова- в інтерв’ю радіо “Свобода” телефоном з Лондона так прокоментував сьогоднішні події у московському метро: “Ми впевнені, що російські спецслужби досить швидко виявлять за вибухом у метро так званий чеченський слід. Також ми впевнені, що рано чи пізно, як і в попередніх терактах, у цьому жахливому злочині буде виявлене пряме чи побічне втручання російських спецслужб”.
XS
SM
MD
LG