Доступність посилання

ТОП новини

У Києві сьогодні вранці стався вибух у будинку Дарницького районного суду. Десять осіб зазнали поранень


-- no author -- Як інформує прес-служба Міністерства охорони здоров''я, у приміщенні суду під час ремонтних робіт стався вибух газового балона. Однак, за словами заступника голови суду Любові Леончук, ремонтні роботи в день вибуху не проводились. Вона зазначила, що в п''ятницю працівникам суду висловлювали погрози, і пані Леончук не виключає, що вибух є наслідком цих погроз.

До Міністерства з питань надзвичайних ситуацій повідомлення про вибух надійшло близько 12-ї години.

Прес-секретар Міністерства Олег Венжик повідомив радіо “Свобода”: “За попередньою інформацією, частково зруйновано стіну фасаду та вікна у будинках напроти. Внаслідок вибуху ніхто не загинув, постраждали 10 людей, яких госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги, 2 з них у важкому стані. У цей час на місці події працюють рятувальники МНС - пожежники, кінологи, працівники МВС. Говорити про причини вибуху зарано, проводиться розслідування”.

Як інформує прес-служба Міністерства охорони здоров''я, у приміщенні суду під час ремонтних робіт стався вибух газового балона. Однак, за словами заступника голови суду Любові Леончук, ремонтні роботи в день вибуху не проводились. Вона зазначила, що в п''ятницю працівникам суду висловлювали погрози, і пані Леончук не виключає, що вибух є наслідком цих погроз.
XS
SM
MD
LG