Доступність посилання

ТОП новини

У Ялті відбулася акція протесту кримських татар, у якій взяли участь близько 700 осіб


-- no author -- Як повідомила сьогодні прес-служба Меджлісу, вони протестували проти переслідування владою їхніх співвітчизників, яких правоохоронці звинувачують в організації восьми фактів самовільного захоплення землі на Південному узбережжі Криму.

Як повідомила сьогодні прес-служба Меджлісу, вони протестували проти переслідування владою їхніх співвітчизників, яких правоохоронці звинувачують в організації восьми фактів самовільного захоплення землі на Південному узбережжі Криму.

Під час мітингу, який відбувся в рамках Всекримської акції кримських татар з нагоди 60-ї річниці депортації, влада вжила в Ялті безпрецедентних заходів безпеки. Центр міста, зокрема, будівлі міськвиконкому і місцевого суду контролювали бійці загону “Беркут” і підрозділів внутрішніх військ.

Мітинг відбувся без ексцесів. Його учасники закликали міжнародну громадськість звернути увагу на порушення прав кримських татар в Україні. Місцевий суд повернув до прокуратури на дорозслідування справу про захоплення кримськими татарами земельних ділянок на Південному узбережжі Криму.
XS
SM
MD
LG