Доступність посилання

ТОП новини

Керівник Телестудії служби інформації “TV-Табачук” Вадим Табачук спростовує учорашню заяву лідера блоку “Наша Україна” Віктора Ющенка про те, що “5-й канал” намагається закрити влада


-- no author -- В інтерв’ю радіо “Свобода” Вадим Табачук наголосив, що його телестудія судиться з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення за частоту у Києві, на якій працює “5-й канал”.

В інтерв’ю радіо “Свобода” Вадим Табачук наголосив, що його телестудія судиться з Національною радою з питань телебачення і радіомовлення за частоту у Києві, на якій працює “5-й канал”.

Вадим Табачук: “Національна рада 2 роки тому видала ліцензію не завершивши конкурс, тобто на безконкурсній основі, телеорганізації “Експрес-інформ” надалі перейменована на “5 канал”. Ми ці дії Нацради опротестували у Господарському суді. І майже більше року це питання розглядається у судах. Ніколи це питання не політизувалося. Це питання реалізації можливості українських мовників отримати ліцензію і здійснювати мовлення. Ніякої політики у цьому немає”.
XS
SM
MD
LG