Доступність посилання

ТОП новини

Лідер фракції БЮТ Юлія Тимошенко звернулася до глави Адміністрації Президента України Віктора Медведчука, а також до власників усіх телевізійних каналів з проханням провести у прямому телеефірі дебати щодо конституційної реформи в Україні


-- no author -- Про це вона повідомила сьогодні журналістам. За її словами, у цих теледебатах мали б взяти участь ,"як мінімум", лідер фракції КПУ Петро Симоненко та лідер фракції СПУ Олександр Мороз.

Про це вона повідомила сьогодні журналістам. За її словами, у цих теледебатах мали б взяти участь ,"як мінімум", лідер фракції КПУ Петро Симоненко та лідер фракції СПУ Олександр Мороз.

Вона висловила переконання, "що і Олександр Мороз, і Петро Симоненко є щирими політиками, які чесно хочуть працювати на Україну". За її словами, "різні позиції" щодо проведення конституційної реформи дають усі підстави для обговорення у прямому ефірі.

На думку лідера БЮТ, на такі теледебати мав би бути запрошений і координатор парламентської більшості Степан Гавриш та інші представники більшості. Вона зазначила, що якщо й надалі на телеканалах буде "однобока позиція", то суспільство буде дезінформоване щодо мети проведення конституційної реформи.
XS
SM
MD
LG