Доступність посилання

ТОП новини

Львів. Понад 700 осіб пікетували сьогодні обласну адміністрацію з гаслами: “Ні криміналізації Львівської області!” Акцію організували представники блоку “Наша Україна” і всеукраїнське об’єднання “Свобода”


-- no author -- Пікетувальники вимагали не допустити перевороту у Львівській облраді, який готує фракція “Соціальна справедливість”, де переважають члени СДПУ (о). За ініціативи першого заступника голови Державної податкової адміністрації України Сергія Медведчука і підтримки голови обладміністрації Олександра Сендеги на Львівщині збирають підписи за усунення з посади голови облради, представника “Нашої України” Михайла Сендака.

Учасники пікету тримали гасла “Львівщина проти репресій!” і “Поважай вибір людей”.

Пікетувальники вимагали не допустити перевороту у Львівській облраді, який готує фракція “Соціальна справедливість”, де переважають члени СДПУ (о). За ініціативи першого заступника голови Державної податкової адміністрації України Сергія Медведчука і підтримки голови обладміністрації Олександра Сендеги на Львівщині збирають підписи за усунення з посади голови облради, представника “Нашої України” Михайла Сендака.
XS
SM
MD
LG