Доступність посилання

ТОП новини

Київські активісти Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) від сьогодні і до кінця тижня проводять у столиці акцію проти підвищення цін на транспортні послуги


-- no author -- Мер Києва Олександр Омельченко назвав популізмом такі дії Київського осередку СДПУ(о). В інтерв’ю журналістам міський голова Омельченко зазначив, що київські соціал-демократи (об’єднані) нічого не зробили в інтересах жителів столиці за останні роки. Натомість, зауважив мер Києва, СДПУ(о) дуже цікавила участь у приватизації нерухомості та земельних ресурсів у столиці.

Мер Києва Олександр Омельченко назвав популізмом такі дії Київського осередку СДПУ(о). В інтерв’ю журналістам міський голова Омельченко зазначив, що київські соціал-демократи (об’єднані) нічого не зробили в інтересах жителів столиці за останні роки. Натомість, зауважив мер Києва, СДПУ(о) дуже цікавила участь у приватизації нерухомості та земельних ресурсів у столиці.

З 14 березня у Києві підвищуються тарифи на проїзд у громадському транспорті: проїзд у метро коштуватиме 1 гривню, а в наземному транспорті - 70-75 копійок.
XS
SM
MD
LG