Доступність посилання

ТОП новини

Колектив радiо "Довiра" заявляє, що "перехiд на iншу частоту мовлення" його колишнього партнера - радiо "Свобода" - "не може бути мотивом для цькування радiо "Довiра" з боку деяких ЗМI, вiтчизняних i зарубiжних полiтикiв"


-- no author -- У заявi колективу у зв''язку з припиненням мовлення на частотах "Довiри" передач радiо "Свобода", текст якої переданий у вiвторок агентству "Iнтерфакс-Україна", зазначається: "Ми - самостiйна, недержавна радiокомпанiя, яка пише свою iсторiю з 1997 року. Колектив радiо "Довiра" має незаперечне право на творче самовизначення i вважає будь-якi спроби втручатися в творчо-виробничий процес проявами неприкритої цензури, грубим iгноруванням принципiв свободи слова".

У заявi колективу у зв''язку з припиненням мовлення на частотах "Довiри" передач радiо "Свобода", текст якої переданий у вiвторок агентству "Iнтерфакс-Україна", зазначається: "Ми - самостiйна, недержавна радiокомпанiя, яка пише свою iсторiю з 1997 року. Колектив радiо "Довiра" має незаперечне право на творче самовизначення i вважає будь-якi спроби втручатися в творчо-виробничий процес проявами неприкритої цензури, грубим iгноруванням принципiв свободи слова".

Колектив радiокомпанiї вимагає "припинити нагнiтання провокацiйних плiток навколо договiрних вiдносин двох суб''єктiв правовiдносин". "Усi спiрнi питання в рамках чинної угоди будуть вирiшенi згiдно з вiтчизняним законодавством", - зазначається в заявi.
XS
SM
MD
LG