Доступність посилання

ТОП новини

Блок Юлії Тимошенко запропонував створити опозиційну коаліцію


-- no author -- Олександр Турчинов вже провів переговори щодо створення опозиційної коаліції з лідером "Нашої України" Віктором Ющенком і лідером СПУ Олександром Морозом. За словами Турчинова, він упевнений, що вони найближчим часом оприлюднять свою позицію з цього питання.

Ось що повідомив радіо “Свобода”, один із лідерів блоку Олександр Турчинов: “Наша партія “Батьківщина” і блок Юлії Тимошенко вийшли з ініціативою формування коаліції демократичних сил і підписання відповідної коаліційної угоди. Ми звернулися з цією пропозицією до наших колег по опозиції – до блоку “Наша Україна” та до Соціалістичної партії. І вважаємо, що саме в єдності цих трьох політичних сил запорука перемоги на майбутніх президентських виборах і взагалі перемоги демократичної опозиції над тими процесами неототалітаризму, які нав’язуються сьогодні Україні”.

Олександр Турчинов вже провів переговори щодо створення опозиційної коаліції з лідером "Нашої України" Віктором Ющенком і лідером СПУ Олександром Морозом. За словами Турчинова, він упевнений, що вони найближчим часом оприлюднять свою позицію з цього питання.
XS
SM
MD
LG