Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні секретаріат першого президента Чеської Республіки, відомого борця за права людини Вацлава Гавела передав для Радіо “Свобода” заяву з приводу припинення київською телерадіоорганізацією “Довіра” трансляції програм української служби радіо “Свобода”


-- no author -- У документі мовиться: “Вацлав Гавел розчарований рішенням зупинити трансляцію програм української редакції радіо “Вільна Європа” – радіо “Свобода” на хвилях FМ радіомережі “Довіра”. Як би хто не прикривався комерційними намірами, головною причиною є обмеження плюралізму і джерел інформації. У час наближення президентських виборів Україна таким чином віддаляється від стандартів вільного суспільства”.

У документі мовиться: “Вацлав Гавел розчарований рішенням зупинити трансляцію програм української редакції радіо “Вільна Європа” – радіо “Свобода” на хвилях FМ радіомережі “Довіра”. Як би хто не прикривався комерційними намірами, головною причиною є обмеження плюралізму і джерел інформації. У час наближення президентських виборів Україна таким чином віддаляється від стандартів вільного суспільства”.
XS
SM
MD
LG