Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин і голова ради директорів Національного демократичного інституту міжнародних відносин США, колишній державний секретар США Мадлен Олбрайт обговорили політичну ситуацію в Україні


-- no author -- "Це була гарна зустріч, ми обговорили політичну ситуацію в Україні, наступні президентські вибори і роль парламенту в цих виборах", - сказала екс-держсекретар США. Олбрайт також додала, що для США велике значення матиме хід майбутніх президентських виборів, зокрема, демократичність їх проведення.

Про це повідомили Литвин і Олбрайт за результатами своєї зустрічі.

"Це була гарна зустріч, ми обговорили політичну ситуацію в Україні, наступні президентські вибори і роль парламенту в цих виборах", - сказала екс-держсекретар США.

У свою чергу, Литвин сказав, що під час зустрічі він відзначив поінформованість Олбрайт щодо процесів в Україні, а також щиру зацікавленість у розвитку України в демократичному напрямку. "Це була вищою мірою продуктивна зустріч", - сказав Литвин.

Олбрайт також додала, що для США велике значення матиме хід майбутніх президентських виборів, зокрема, демократичність їх проведення.
XS
SM
MD
LG