Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма назвав «абсолютним абсурдом» заяви генерала зовнішньої розвідки України Валерія Кравченка, який сказав у середу радіо «Німецька хвиля», що має матеріали про політичне стеження за опозицією за кордоном


-- no author -- Леонід Кучма на прес-конференції у Берліні: “Скажіть будь-ласка, для чого Україні займатися цим у Німеччині? Якщо приїздять сюди наші опозиціонери, то вони роблять заяви - можна почитати у будь-якій газеті. А потім цей генерал, він один тут. Кажуть, що він помічник. Да він не здатний це зробити. І завдання його - для зв’язку з такими ж службами Німеччини”.

Леонід Кучма на прес-конференції у Берліні: “Скажіть будь-ласка, для чого Україні займатися цим у Німеччині? Якщо приїздять сюди наші опозиціонери, то вони роблять заяви - можна почитати у будь-якій газеті. А потім цей генерал, він один тут. Кажуть, що він помічник. Да він не здатний це зробити. І завдання його - для зв’язку з такими ж службами Німеччини”.

Служба безпеки України підтвердила, що Валерій Кравченко – співробітник спецслужби, водночас СБУ відкинула його звинувачення, назвавши їх “абсурдними”.
XS
SM
MD
LG