Доступність посилання

ТОП новини

На парламентських виборах в Ірані, що відбулися у п’ятницю, на думку оглядачів, перемогу здобудуть релігійні консерватори, оскільки майже дві з половиною тисячі кандидатів-реформістів були відсторонені від виборів за рішенням консервативної Ради вартових. Іще майже тисяча кандидатів відмовилася балотуватися на вияв протесту


-- no author -- Ось як коментує ситуацію один з лідерів Центру консолідації реформістського студентського руху Ходжат Шарифі: “Наслідком цих виборів, на мій погляд, стане серйозна конфронтація між правлячими консерваторами і прибічниками реформ - депутатами Маджлісу, ліберальними угрупованнями, студентськими організаціями, проти яких можливо застосовуватимуть репресії. І я вважаю, що це значно ускладнить розвиток суспільства”.

Ось як коментує ситуацію один з лідерів Центру консолідації реформістського студентського руху Ходжат Шарифі: “Наслідком цих виборів, на мій погляд, стане серйозна конфронтація між правлячими консерваторами і прибічниками реформ - депутатами Маджлісу, ліберальними угрупованнями, студентськими організаціями, проти яких можливо застосовуватимуть репресії. І я вважаю, що це значно ускладнить розвиток суспільства”.
XS
SM
MD
LG