Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Парижі починаються засідання Європейської контрольної групи FATF за участю української делегації на чолі з першим віце-прем’єром Миколою Азаровим


-- no author -- Йтиметься про виключення України зі списку держав, які недостатньо борються з відмиванням брудних грошей. Упродовж двох днів Європейська контрольна група аналізуватиме звіт експертної комісії Міжнародної групи із боротьби з фінансовими зловживаннями –FATF- і в разі його позитивної оцінки рекомендуватиме FATF виключити Україну з “чорного списку”.

Йтиметься про виключення України зі списку держав, які недостатньо борються з відмиванням брудних грошей. Упродовж двох днів Європейська контрольна група аналізуватиме звіт експертної комісії Міжнародної групи із боротьби з фінансовими зловживаннями –FATF- і в разі його позитивної оцінки рекомендуватиме FATF виключити Україну з “чорного списку”.

Засідання Європейської контрольної групи проводяться напередодні сесії FATF, що відбудеться 25-26-го лютого.

Україна внесена до переліку держав, причетних до відмивання грошей, у вересні 2001-го року. Тінізацію української економіки експерти оцінюють на рівні 40%.
XS
SM
MD
LG