Доступність посилання

ТОП новини

Заступник голови парламентського комітету із закордонних справ Ігор Осташ вважає за необхідне заслухати у Верховній Раді звіт голови Служби безпеки України у зв''язку зі свідченнями співробітника СБУ, офіцера безпеки посольства України в Німеччині Валерія Кравченка


-- no author -- Минулої середи радіо "Німецька хвиля" повідомило, що в берлінський офіс радіостанції прийшов генерал-майор Кравченко і заявив, що має матеріали про санкціоноване владою політичне стеження за опозицією.

Водночас на прес-конференції Ігор Осташ сказав, що необхідно одержати документальне свідчення тих фактів, які виклав Кравченко, і вже на їх підставі проводити відповідне розслідування.

Минулої середи радіо "Німецька хвиля" повідомило, що в берлінський офіс радіостанції прийшов генерал-майор Кравченко і заявив, що має матеріали про санкціоноване владою політичне стеження за опозицією.

У п''ятницю, перебуваючи в Берліні, Президент України Леонід Кучма спростував заяву співробітника СБУ, назвавши її абсурдом.

Служба безпеки України назвала поведінку Кравченка свідомою провокацією з його боку, викликаною тим, що зачепили його особисті інтереси у зв''язку з можливим припиненням закордонного відрядження.
XS
SM
MD
LG