Доступність посилання

ТОП новини

Президент фонду “Співдружність”, доктор політичних наук Сергій Телешун вважає, що відправивши уряд у відставку, російський президент Володимир Путін має намір створити уряд нових державників-технократів


-- no author -- Сергій Телешун в інтерв’ю радіо “Свобода” сказав: “Для чого це Путін зробив напередодні виборів? Перше: даючи оцінку уряду М. Касьянова, можна сказати, що частина людей , які були в уряді , тією чи іншою мірою були пов”язані з попередніми урядами. Друге - це питання, чому зараз і сьогодні? Пояснюється це тим, що Путін поставатиме перед росіянами в дещо іншому образі. Якщо уряд Касьянова тією чи іншою мірою асоціювався з олігархами, то на сьогоднішній день В.Путін робитиме ставку на уряд, який буде прив’язаний на особисту так би мовити прив’язаність до президента і буде базуватися на фахових і професійних якостях».

Нові російські урядовці протиставлятимуть себе новим олігархам, лібералам, і комуністам, забираючи в останніх патріотичну нішу.

Сергій Телешун в інтерв’ю радіо “Свобода” сказав: “Для чого це Путін зробив напередодні виборів? Перше: даючи оцінку уряду М. Касьянова, можна сказати, що частина людей , які були в уряді , тією чи іншою мірою були пов”язані з попередніми урядами. Друге - це питання, чому зараз і сьогодні? Пояснюється це тим, що Путін поставатиме перед росіянами в дещо іншому образі. Якщо уряд Касьянова тією чи іншою мірою асоціювався з олігархами, то на сьогоднішній день В.Путін робитиме ставку на уряд, який буде прив’язаний на особисту так би мовити прив’язаність до президента і буде базуватися на фахових і професійних якостях».

У цій ситуації, додав Сергій Телешун, інтереси української політичної еліти у контексті політреформ поки що не збігатимуться з інтересами нової російської політичної еліти.
XS
SM
MD
LG