Доступність посилання

ТОП новини

В Гаазі закінчилися слухання Міжнародного суду з питання про законність будівництва загороджувальної стіни на західному березі Йордана


-- no author -- Останнього дня слухань в суді виступив посол Судану в Нідерландах Абуельгасім Ідріс: "Стіна порушить нормальний хід життя 700 тисяч палестинців на західному березі і 220 тисяч у Східному Єрусалимі. Як справедливо зазначив Генеральний секретар ООН, палестинцям доведеться жити в ізольованих анклавах, на теренах, практично повністю відгороджених від решти світу".

Останнього дня слухань в суді виступив посол Судану в Нідерландах Абуельгасім Ідріс: "Стіна порушить нормальний хід життя 700 тисяч палестинців на західному березі і 220 тисяч у Східному Єрусалимі. Як справедливо зазначив Генеральний секретар ООН, палестинцям доведеться жити в ізольованих анклавах, на теренах, практично повністю відгороджених від решти світу".

Ізраїль бойкотував слухання. Представник МЗС Ізраїлю Даніель Тауб, котрий перебував перед приміщенням суду, заявив журналістам: "Ми слухали три дні промови і в жодній з них не чули й слова про рішучість палестинської влади боротися з тероризмом, припинити підбурювання до насильства – нічого про те, що змусило нас будувати цю стіну".
XS
SM
MD
LG