Доступність посилання

ТОП новини

Кабінет Міністрів України дозволив Криму продовжити на 2004 рік стягування двох місцевих податків: курортного збору і збору на розвиток пасажирського електротранспорту


-- no author -- Тепер кожен відпочивальник по прибутті до Криму має заплатити від 5 до 10 гривень курортного збору, для тих, хто прибув на півострів на автомобілі, ставка транспортного збору складає 15 гривен. Вперше такі податки були запроваджені у Криму торік, але їхній збір не був налагоджений повною мірою.

Про це повідомла прес-служба кримського уряду.

Тепер кожен відпочивальник по прибутті до Криму має заплатити від 5 до 10 гривень курортного збору, для тих, хто прибув на півострів на автомобілі, ставка транспортного збору складає 15 гривен. Вперше такі податки були запроваджені у Криму торік, але їхній збір не був налагоджений повною мірою.

Тепер голова Кабінету міністрів Віктор Янукович доручив Раді міністрів Криму забезпечити повне збирання згаданих місцевих податків і щоквартально звітувати до Міністерства фінансів України про перебіг цього експерименту, надходження коштів до бюджету та їхнє використання. Торік у Криму побували понад 4 мільйони відпочивальників, проте надходження від згаданих податків не перевищили 10 мільйонів гривень.
XS
SM
MD
LG