Доступність посилання

ТОП новини

Заступник голови Української Народної партії, колишній перший заступник міністра закордонних справ, екс-посол України в США та Румунії Антон Бутейко вважає, що звільнення радника посольства Богдана Соколовського є проявом тиску Адміністрації Президента на МЗС України


-- no author -- Про це повідомляє прес-служба "Нашої України". Днями Б.Соколовський повідомив, що його звільнено з посади радника при Посольстві України в Австрії після того, як він в інтерв''ю позитивно висловився про генерала СБУ Валерія Кравченка та припустив, що той керувався патріотичними мотивами у своєму вчинку. Генерал заявив про порушення керівництвом СБУ діючого законодавства.

Про це повідомляє прес-служба "Нашої України". Днями Б.Соколовський повідомив, що його звільнено з посади радника при Посольстві України в Австрії після того, як він в інтерв''ю позитивно висловився про генерала СБУ Валерія Кравченка та припустив, що той керувався патріотичними мотивами у своєму вчинку. Генерал заявив про порушення керівництвом СБУ діючого законодавства.

За словами А.Бутейка, звільнення дипломата "є лише одним із фактів порушення законності, яке розпочалося в МЗС із 1999-го року, особливо після завершення виборчої президентської кампанії. Саме тоді почали відкликати послів. Було очевидно, що мотиви - політичні, а не професійні". Він вважає таке ставлення до дипломатів "певною мірою переслідуванням за політичні переконання".
XS
SM
MD
LG