Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма перебуває сьогодні на Львівщині


-- no author -- Представники опозиції організували пікет біля обласної адміністрації з гаслом “Ні політичним репресіям!”. Пікетувальники вимагають від Президента України вибачення перед львів’янами за його висловлювання у Варшаві, що ніби-то через рішення Львівської міської ради Президент Польщі не зміг приїхати до Львова.

Представники опозиції організували пікет біля обласної адміністрації з гаслом “Ні політичним репресіям!”.

Пікетувальники вимагають від Президента України вибачення перед львів’янами за його висловлювання у Варшаві, що ніби-то через рішення Львівської міської ради Президент Польщі не зміг приїхати до Львова. Леонід Кучма прибув на Скнилівське летовище близько 11-ї години ранку, а група людей від опозиції очікували на його прибуття в аеропорту “Львів”. Були розроблені два сценарії перебування Кучми у Львові і Львівській області.

Група журналістів очікувала прибуття Президента України у Стрию на німецькому концерні “Леоні”. Уздовж дороги зі Львова до Стрия можна було побачити людей з партійними прапорами СДПУ(о). Понад 20 мікроавтобусів привезли до воріт “Леоні” студентів зі Стрия і Дрогобича, які мають вітати Президента. Молодь тримає у руках національні прапори та символіку СДПУ(о).
XS
SM
MD
LG