Доступність посилання

ТОП новини

Михайло Фрадков, котрого президент Росії Володимир Путін висунув на посаду прем’єр-міністра, прибув сьогодні до Москви з Брюсселя


-- no author -- В аеропорту журналістам він сказав: «На сьогодні у Росії досить динамічно розвиваються стосунки з Євросоюзом, і перспективи багато що обіцяють. Попереду, у травні, саміт «Росія-ЄС» у Москві. Думаю, що ми маємо достатньо можливостей, щоб підвищити ефективність нашої співпраці, і я на новій посаді, якщо це станеться , докладу максимум зусиль, щоб наша співпраця розвивалася».

В аеропорту журналістам він сказав: «На сьогодні у Росії досить динамічно розвиваються стосунки з Євросоюзом, і перспективи багато що обіцяють. Попереду, у травні, саміт «Росія-ЄС» у Москві. Думаю, що ми маємо достатньо можливостей, щоб підвищити ефективність нашої співпраці, і я на новій посаді, якщо це станеться, докладу максимум зусиль, щоб наша співпраця розвивалася».

Сьогодні Михайло Фрадков проводить перші консультації з депутатами Державної думи. Голосування з його кандидатури відбудеться у п’ятницю.
XS
SM
MD
LG