Доступність посилання

ТОП новини

Припинення мовлення радіостанції "Континент" партія "Батьківщина" розглядає як продовження "брутальної кампанії переслідування незалежних засобів масової інформації та чергову хвилю політичних репресій проти свободи слова в Україні"


-- no author -- Як зазначається у заяві "Батьківщини", "припинення мовлення радіо "Континент" - черговий етап масштабної репресивної кампанії влади проти незалежного слова в українському ефірі". "Злочинна акція проти "Континенту" є наслідком масштабного плану Президентської Адміністрації, у результаті якого викинуто з ефіру радіостанцій радіо "Свобода", радіо “Рокс”, організовуються провокації проти 5-го каналу, зазначається у заяві.

Як зазначається у заяві "Батьківщини", "припинення мовлення радіо "Континент" - черговий етап масштабної репресивної кампанії влади проти незалежного слова в українському ефірі". "Злочинна акція проти "Континенту" є наслідком масштабного плану Президентської Адміністрації, у результаті якого викинуто з ефіру радіостанцій радіо "Свобода", радіо “Рокс”, організовуються провокації проти 5-го каналу, зазначається у заяві.

Партія "Батьківщина" заявляє про свою підтримку творчих колективів радіо "Континент" та радіостанцій, які вели своє мовлення на його хвилях, і солідаризується з їхніми вимогами забезпечити право українських громадян на об''єктивну, правдиву інформацію.
XS
SM
MD
LG