Доступність посилання

ТОП новини

Генеральний секретар НАТО Яаап де Хооп Схеффер називає демократичні реформи України обов''язковою умовою на шляху в Європу


-- no author -- Про це він заявив у своєму виступі в дипломатичній академії у Варшаві. "Прогрес України в напрямку демократичних реформ є головним у цій інтеграції. Це неодмінна умова для успішного шляху України в Європу", - зазначив генсек НАТО.

Про це він заявив у своєму виступі в дипломатичній академії у Варшаві. "Прогрес України в напрямку демократичних реформ є головним у цій інтеграції. Це неодмінна умова для успішного шляху України в Європу", - зазначив генсек НАТО.

За його словами, Україна зараз долає багато труднощів, і в цьому їй потрібна допомога Альянсу. "Ми усі згодні, що Україні для того, щоб подолати багато страшних викликів, потрібна допомога, і ми залишаємося твердими в наших зобов''язаннях забезпечувати таку допомогу. Ми усі бажаємо бачити Україну, яка досягла б мети у її пошуках інтеграції з європейськими структурами", - заявив Схеффер. Він має намір відвідати Україну для зустрічей із владою 19-го квітня.

Україна заявила про намір вступити в НАТО і зараз вона з Альянсом працює за спільним Планом дій, відповідно до якого має наблизитися до стандартів НАТО.
XS
SM
MD
LG