Доступність посилання

ТОП новини

У Скоп’є , столиці Македонiї, сьогоднi вiдбувся похорон президента Бориса Трайковського, котрий 26 лютого загинув в авіакатастрофі у Боснiї i Герцеговинi


-- no author -- Македонiя сумує. Похоронна церемонiя розпочалася в будинку Парламенту й завершилася на центральному кладовищi в Алеї визначних мужiв. До Скоп’є прибули представники 50 країн та мiжнародних органiзацiй. Домовину Трайковського на останньому шляху супроводжували гвардiйцi й бiльше 200 тисяч громадян.

Македонiя сумує. Похоронна церемонiя розпочалася в будинку Парламенту й завершилася на центральному кладовищi в Алеї визначних мужiв. До Скоп’є прибули представники 50 країн та мiжнародних органiзацiй. Домовину Трайковського на останньому шляху супроводжували гвардiйцi й бiльше 200 тисяч громадян. На скопському кладовищi про життя й полiтичну дiяльнiсть загиблого президента говорили голова Європейської комiсiї Романо Продi, прем’єр-мiнiстр Македонiї Бранко Црвенковський та представник Методистської євангельської церкви, проповiдником якої був Трайковський.
XS
SM
MD
LG