Доступність посилання

ТОП новини

Голова Ради міністрів Криму Сергій Куницин вважає, що відповідальність за інцидент в Симеїзі, пов’язаний з побиттям 5 березня журналіста російської телекомпанії “Перший канал” учасниками самозахоплення землі, несе керівництво аквапарку, зокрема, депутат Верховної Ради АРК, директор компанії "Крим-болгар-південь-сервіс" Микола Янакі


-- no author -- Про це кримський прем’єр заявив симферопольським журналістам. Сергій Куницин вважає, що приводом для конфлікту стало спорудження паркану довкола аквапарку, на території якого розташоване кримськотатарське наметове містечко. Як відзначив кримський прем’єр, у Миколи Янакі не було дозволу на будівництво, тож саме він спровокував конфлікт, під час якого тілесні пошкодження отримав телеоператор “Першого каналу” Вадим Теличев.

Про це кримський прем’єр заявив симферопольським журналістам. Сергій Куницин вважає, що приводом для конфлікту стало спорудження паркану довкола аквапарку, на території якого розташоване кримськотатарське наметове містечко. Як відзначив кримський прем’єр, у Миколи Янакі не було дозволу на будівництво, тож саме він спровокував конфлікт, під час якого тілесні пошкодження отримав телеоператор “Першого каналу” Вадим Теличев.

Зараз будівельні роботи на території аквапарку призупинені "наказом по лінії цивільної оборони до з’ясування всіх обставин", - заявив Сергій Куницин. За фактом нападу на журналіста кримські правоохоронці порушили кримінальну справу.
XS
SM
MD
LG