Доступність посилання

ТОП новини

На виборах Президента Російської Федерації, які відбулись 14-го березня, за Володимира Путіна проголосували понад 90% моряків Чорноморського флоту Росії


-- no author -- Про це повідомила флотська прес-служба. За офіційними даними, активність виборців на 10 закритих виборчих дільницях у частинах Чорноморського флоту Росії склала понад 99,5%. На інших 6-ти дільницях, де голосували також і цивільні громадяни Росії, взяли участь 60% від загальної кількості виборців, внесених до списків.

Про це повідомила флотська прес-служба. За офіційними даними, активність виборців на 10 закритих виборчих дільницях у частинах Чорноморського флоту Росії склала понад 99,5%. На інших 6-ти дільницях, де голосували також і цивільні громадяни Росії, взяли участь 60% від загальної кількості виборців, внесених до списків.

За кандидатуру Миколи Харитонова, який посів 2-е місце, проголосували 2,5% моряків Чорноморського флоту, за Ірину Хакамаду – 1,5%. Під час голосування на всіх об’єктах Чорноморського флоту Росії були вжиті підвищені заходи безпеки.
XS
SM
MD
LG